J App

JUTAWAN APP ini bukan biz networking 

ataupun mlm. Bukan bisnes simkad, 

bukan emas, bukan forex, bukan bitcoin, 

bukan produk kecantikan, bukan makanan 

tambahan dan senang cerita bukan produk 

fizikal. 



Tetapi app ni boleh promosikan semua 

bisnes yg saya sebut diatas dengan 

tekan-tekan je kat app tu pastu robot 

akan tolong runkan secara auto. 

Best ke X best ?



Ia juga bukan scam, bukan skim cepat 

kaya tapi boleh jadi kaya-raya kalau 

buat sungguh-sungguh..In Shaa Allah 

dengan izin dan usaha kita.💪



Ini adalah real bisnes di mana produknya 

adalah aplikasi yg bergerak secara 

*AUTOMATIK* mempromosikan aplikasi ni 

ke email email prospek.😎



Ok. Itulah kelebihan produk aplikasi 

Jutawan ni. Ramai yg mahukan produk 

begini utk memudahkan promosi dan

saya telah gunakan bermula dari hari 

pertama saya install di HP saya. 



*JANGAN CARI KAT PLAYSTORE DAN APPSTORE 

memang sampai raya tahun depan pun takkan 

ada* 😜



Founder juga telah menyediakan medium 

affiliate di mana setiap satu aplikasi 

yg terjual melalui link kita, kita akan 

dpt komisyen sebanyak 51% iaitu RM200. 

WOW ! Banyak tu kan..sehari close 1 

sale, sebulan dah RM6000.00 cuma tekan

-tekan kat hp je sama mcm kita main fb 

tiap hari.



Selain robot mempromosikan dan mencari 

prospek secara auto, kita juga boleh 

membuat promosi secara manual. Iaitu 

promote melalui fb, wasap, wechat, sms 

dan media sosial yg lain dengan tekan

-tekan jerr di app ini.


http://j.mp/2xuFiAM

Price : RM390.00 Seller: Nurdiyana Nazurah Binti Shaharom
H/P No: 60132201078
Email: diyanashaharom@gmail.com